top of page

Omgeving Anduze..

Anduze heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. de Provence, de zee in het Zuiden en het gebergte de Cévennes in het Noorden. Binnen een uur rijden kunt u wandelen op de zandstranden van La Grande-Motte of 1500 meter hoog klimmen en genieten van de frisse lucht en een adembenemend panorama boven op de Mont Aigoual, of het Parc des Cévennes.


Misschien geeft u er de voorkeur aan door de straten van de oude Romeinse steden te slenteren zoals: Arles, Nîmes, Montpellier en Avignon.  Aanraders zijn de oudheidkundige monumenten zoals o.a. Pont du Gard of de bijzondere flora van het Parc de Camargue met zijn wilde stieren, paarden en exotische vogels. Wij, Sara en Jonathan, vinden het fijn u te helpen bij het uitzoeken van uw uitstapjes in de omgeving rekening houdend met uw voorkeur, uw tijd en de mogelijkheden die het seizoen bieden. Wilt u vooraf al op onderzoek uit dan kunt u oa terecht op:

www.france-voyage.com

www.centre-equestre-anduze.com
 
Ons paardrijcentrum in het zuiden van Frankrijk strekt zich uit aan de voet van de Cévennes. Wij bieden wekelijkse lessen aan en stages, gedurende de schoolvakanties en  buitenritten voor ruiters met ervaring. Wij hebben naast paardrijden twee andere activiteiten: kamermuziek en paintball.
bottom of page